Hiteles lapszemle

Keresett címke: állam

  [1]  2
Szász Károly: az adósoknak vissza kell fizetniük a felvett hiteleket
2010.09.27.
Szükség van az állami segítségre a jelzáloghitelesek esetében, ám a terhekből az adósoknak is ki kell venniük a részüket - mondta Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke a Népszava szombati számában megjelent interjúban.

Kilenc ország csődjével riogat az IMF
2010.09.02.
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) aggodalmának adott hangot amiatt, hogy több fejlett ország olyan mértékű eladósodáshoz közelít, ami a pénzpiacokon pánikot okozhat.

Bérleti díjhoz kérhetnek támogatást a kilakoltatottak
2010.05.27.
Szeptember végéig pályázhatnak a maximum háromszázezer forintos albérleti támogatásra azok a kisgyermekes családok, akik a válság miatt kerültek az utcára. A néhány hete indult program keretében nagyjából nyolcszáz kérelmet tudnak majd teljesíteni, éppen ezért nem árt a pályázat benyújtásával sietni.

Kedvezménypusztító év volt a tavalyi
2010.05.27.
Ma jár le az szja-bevallások benyújtásának határideje. Az idén lehet utoljára igénybe venni egy sor kedvezményt, így a tandíjhoz, a biztosításokhoz és a háztartási szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezmény is megszűnik.

A biztonságra vágyó adósoknak lehet jó a Fidesz ötlete
2010.05.20.
A Fidesz azt állítja, valamilyen módon átválthatóvá teszi a devizában felvett hiteleket. A párt részleteket nem árult el eddig elképzeléséről, de az biztosnak tűnik, hogy a devizahiteleseknek érdemes lesz alaposan mérlegelniük az esetleges váltás előtt. A forinthitel ugyan feltehetően drágább lesz, viszont az adósok megússzák az árfolyamingadozásból adódó kockázatot. Igaz, nem fognak nyerni azon sem, ha erősödik a forint.

 
Cimkefelhő

Fogalomtár Hiteles lapszemle Hasznos linkek Archív Bejelentkezés
Ha már regisztrált, itt tud bejelentkezni!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha még nem regisztrált a bejelentkezéshez itt regisztrálhat!

Regisztráció
Támogatóink
2010 © MMSZ Egyesület - Minden jog fenntartva!      Impresszum     Adatvédelem     Oldaltérkép     Kapcsolat/Elérhetőségek