Hiteles lapszemle

Keresett címke: deviza

Ismét bővül a Nemzeti Eszközkezelő által megvásárolható lakások köre
2013.04.23.
Az Országgyűlés elfogadta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium előterjesztését a Nemzeti Eszközkezelő (NET) Zrt.-velkapcsolatos egyes jogszabályok módosításáról. Az újabb módosítások révén többen és könnyebben csatlakozhatnak az Otthonvédelmi Akcióterv részét képező NET-programba.

A gyengülő forintárfolyam fáj a magyar családoknak
2013.03.13.
A magas euró árfolyam miatt a külföldieknek szinte minden olcsó Magyarországon, nekünk meg egyre többet kell fizetni a benzinért, lapostévéért és minden másért, amit nem itthon forint költségen gyártanak. A külföldi utazás is akár 10 - 20 százalékkal is többe kerülhet csak a gyengébb forint miatt.

Az OTP válasza a kormány Otthonvédelmi Akciótervére
2011.06.01.
Az OTP sajtóbeszélgetést szervezett, melynek témája a kormány Otthonvédelmi Akcióterve volt. A beszélgetés lehetőséget nyújtott arra is, hogy az OTP vezetősége nyilatkozzon arról, hogyan kívánnak hozzájárulni a devizahitelesek megmentéséhez.

Nem szükséges a költségvetés pénzbeli szerepvállalása
2010.05.20.
Matolcsy György kijelölt gazdasági miniszter nem látja szükségesnek a költségvetés pénzbeli szerepvállalását a bajba jutott devizahitelesek megsegítésében, mint mondta, lehet garanciával és lehet az állam hatókörébe tartozó intézmények szervezésével, koordinálásával ebben részt venni.

 
Cimkefelhő

Fogalomtár Hiteles lapszemle Hasznos linkek Archív Bejelentkezés
Ha már regisztrált, itt tud bejelentkezni!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha még nem regisztrált a bejelentkezéshez itt regisztrálhat!

Regisztráció
Támogatóink
2010 © MMSZ Egyesület - Minden jog fenntartva!      Impresszum     Adatvédelem     Oldaltérkép     Kapcsolat/Elérhetőségek