Hiteles lapszemle

Keresett címke: devizahitel

  [1]  2  3  4  5  6  7
Számtalan címen kaphatnak költséget a nyakukba a bajba jutottak
2013.08.14.
Ügyfélmegkeresési, különeljárási, tartozáskezelési díj – hogy csak néhány olyan költséget említsünk, amivel a bankok bajba került ügyfeleiket terhelhetik. A levelezésért is pénzt kérnek, de az adósok ellehetetlenülésért a fő „bűnös” a kamatos kamat lehet.

Minden harmadik jogosult lépett be eddig az árfolyamgátba
2013.08.08.
Június végéig a jogosultak teljes körének mintegy 38 százaléka lépett be az árfolyamgát-rendszerbe - tette közzé a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a honlapján. Egy átlagos, már belépő ügyfél körülbelül 93 ezer forintnyi törlesztőrészlet megfizetésétől mentesült végleg.

Kiderült, melyik bank segít a bedőlt adósnak (helyreigazítás)
2013.06.05.
Tévesen küldte el a Budapest Bank a Nemzeti Eszközkezelőnek (NET) átadott ingatlanok számát. Valójában nem ezer, hanem mindössze 100 ügyet adott át jóváhagyó banki döntéssel a NET-nek – tudatta portálunkkal a pénzintézet.

Kiderült, melyik bank segít bedőlt adósainak
2013.05.30.
Hiába az érdeklődés, a számok alapján egyáltalán nem mindegy, hogy melyik banktól vett fel ingatlanhitelt a bedőlt adós. A törvénymódosításnak köszönhetően május 17-től az eddiginél többen fordulhatnak a Nemzeti Eszközkezelőhöz, de oda csak a hitelező bankon keresztül vezet út, ami sokszor rögös. Még mindig szigorúak a feltételek.

Újabb mentőcsomag készül bedőlt hiteleseknek
2013.05.21.
Elkészítette a Kereszténydemokrata Néppárt azt a magáncsődről szóló tervezetet, amelyre már hónapokkal ezelőtt utaltak nyilatkozataikban kormánypárti politikusok - számolt be több közszolgálati médiatermék. Még a nyári szünet előtt dönthet az Országgyűlés a jelentős késedelemben lévő hiteladósokat érintő új szabályozásról, amely így 2014 elején léphetne hatályba. A friss információk alapján azonban még sok a nyitott kérdés.

 
Cimkefelhő

Fogalomtár Hiteles lapszemle Hasznos linkek Archív Bejelentkezés
Ha már regisztrált, itt tud bejelentkezni!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha még nem regisztrált a bejelentkezéshez itt regisztrálhat!

Regisztráció
Támogatóink
2010 © MMSZ Egyesület - Minden jog fenntartva!      Impresszum     Adatvédelem     Oldaltérkép     Kapcsolat/Elérhetőségek