Hiteles lapszemle

Keresett címke: energia

  [1]  2  3
Újraindul a Hálózat a Közösségért program
2013.07.08.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az EDF DÉMÁSZ Zrt. támogatásával pályázatot hirdet az áramszolgáltató szolgáltatási területén (Bács–Kiskun, Békés, Csongrád megyék teljes területén valamint Pest megye délkeleti részén) élő, szociálisan hátrányos helyzetű személyek/családok részére. A program célja a pályázók felhalmozott áramtartozásának rendezése széles körű együttműködések erejét felhasználva.

Változik júliusban az E.On ügyfélkezelési rendszere
2013.06.14.
Júliusban az E.ON aktiválja új ügyfélkezelési rendszerét. Az átállás alatt a számlák érkezésének-, illetve a csoportos beszedési megbízások időpontja is eltérhet a megszokottól.

Szeretjük a rezsicsökkentést, aggódunk az energiabiztonság miatt
2013.05.17.
A magyar lakosság jelentős része támogatja a kormány rezsicsökkentő lépéseit. Az energiainfo.hu megbízásából, a Bell Research által mind a lakosság, mind az ágazati szereplők körében végzett reprezentatív kutatás szerint ugyanakkor a beruházások fékezésétől, vagy teljes leállásától lehet tartani.

Geotermikus távhőt kap Miskolc
2013.05.08.
Ünnepélyes keretek között Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Dr. Kriza Ákos Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere adta át a PannErgy 7,5 milliárd forint összköltségű Miskolci Geotermikus Projektjének első szakaszát, amely az Avas lakótelep geotermikus hővel történő ellátását biztosítja.

Megoszlanak a vélemények a rezsicsökkentésről
2013.03.18.
A Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet felmérései szerint a kormányzati rezsicsökkentés híre csaknem minden emberhez eljutott, az intézkedés hatásairól megoszlanak a vélemények.

 
Cimkefelhő

Fogalomtár Hiteles lapszemle Hasznos linkek Archív Bejelentkezés
Ha már regisztrált, itt tud bejelentkezni!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha még nem regisztrált a bejelentkezéshez itt regisztrálhat!

Regisztráció
Támogatóink
2010 © MMSZ Egyesület - Minden jog fenntartva!      Impresszum     Adatvédelem     Oldaltérkép     Kapcsolat/Elérhetőségek