Hiteles lapszemle

Keresett címke: kilakoltatás

  [1]  2
Móratórium helyett kvóta
2011.02.18.
Az április közepéig tartó teljes kilakoltatási moratórium helyébe léphet a kilakoltatási kvóta. Az új szabály felpuhítaná a rendszert, szűkebb körnek maradhatna meg a garantált lakhatása, a bankok viszont a cikk írója szerint "levegőhöz" jutnának.

Százezer családot kellene megmenteni a kilakoltatástól
2010.08.19.
97 ezer lakossági jelzáloghitel adós volt hazánkban 90 napon túli késedelemben március végén, a késedelemben lévő jelzáloghitelek száma pedig 258 ezerre nőtt - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) ma közzétett kockázati jelentéséből.

Uzsorahitel helyett:
2010.06.25.
100 milliós nagyságrendű támogatást nyújt az állam egy hazai alapítványnak ahhoz, hogy megindulhasson a legszegényebb emberek vállalkozói hitelezése. Az eddigi egyetlen hasonló hazai próbálkozás elbukott - hívta fel a figyelmet cikkében az [origo].

Orbán: Legalább 12 menetre kell készülni
2010.06.09.
A kormány két év alatt egykulcsos családi adórendszert vezetne be, a személyi jövedelemadó kulcsát pedig 16 százalékban határozná meg - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben, ahol 29 pontos gazdasági tervét ismertette.

Csak átmeneti megoldás a közüzemi díjemelés és a kilakoltatások morató
2010.06.09.
A közüzemi díjakra tervezett moratórium jó lehetőséget ad a kormánynak arra, hogy megvizsgálja, a megszabott ár valóban a tényleges költséget tartalmazza-e - mondta az Inforádiónak a GKI ügyvezetője. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke viszont úgy véli: a kilakoltatásra és a közműdíjak emelésére vonatkozó moratórium önmagában nem old meg semmit.

 
Cimkefelhő

Fogalomtár Hiteles lapszemle Hasznos linkek Archív Bejelentkezés
Ha már regisztrált, itt tud bejelentkezni!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha még nem regisztrált a bejelentkezéshez itt regisztrálhat!

Regisztráció
Támogatóink
2010 © MMSZ Egyesület - Minden jog fenntartva!      Impresszum     Adatvédelem     Oldaltérkép     Kapcsolat/Elérhetőségek