Hiteles lapszemle

Keresett címke: moratórium

Móratórium helyett kvóta
2011.02.18.
Az április közepéig tartó teljes kilakoltatási moratórium helyébe léphet a kilakoltatási kvóta. Az új szabály felpuhítaná a rendszert, szűkebb körnek maradhatna meg a garantált lakhatása, a bankok viszont a cikk írója szerint "levegőhöz" jutnának.

Még mindig kilakoltatások?
2010.06.22.
Soltész Miklós szociális, család-, és ifjúságügyi államtitkár szerdán megerősítette az MTI-nek, folyik a kilakoltatási moratóriumot szabályozó törvény előkészítése, a kiskapukat be fogja zárni a kormány.

Orbán: Legalább 12 menetre kell készülni
2010.06.09.
A kormány két év alatt egykulcsos családi adórendszert vezetne be, a személyi jövedelemadó kulcsát pedig 16 százalékban határozná meg - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben, ahol 29 pontos gazdasági tervét ismertette.

Csak átmeneti megoldás a közüzemi díjemelés és a kilakoltatások morató
2010.06.09.
A közüzemi díjakra tervezett moratórium jó lehetőséget ad a kormánynak arra, hogy megvizsgálja, a megszabott ár valóban a tényleges költséget tartalmazza-e - mondta az Inforádiónak a GKI ügyvezetője. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke viszont úgy véli: a kilakoltatásra és a közműdíjak emelésére vonatkozó moratórium önmagában nem old meg semmit.

Egykulcsos szja, bankadó, visszaszorított devizahitelek Orbán csomagjá
2010.06.08.
Egységes tizenhat százalékos szja bevezetése két év alatt, családi adó- és illetékkedvezmények, csökkenő társasági adó, a bankok megadóztatása - ezek a főbb elemei Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági csomagjának, amelyet kedden mutatott be. A csomag, hogy visszaszorítják a deivzahiteleket, de egyúttal kilakoltatási moratóriumot vezetnek be. A kormány tervezi az állami kiadások lefaragását, és a választási ígéretnek megfelelően legálissá teszi a házi pálinkafőzést.

 
Cimkefelhő

Fogalomtár Hiteles lapszemle Hasznos linkek Archív Bejelentkezés
Ha már regisztrált, itt tud bejelentkezni!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha még nem regisztrált a bejelentkezéshez itt regisztrálhat!

Regisztráció
Támogatóink
2010 © MMSZ Egyesület - Minden jog fenntartva!      Impresszum     Adatvédelem     Oldaltérkép     Kapcsolat/Elérhetőségek