Hiteles lapszemle

K&H forinthitel gyorsított hitelbírálattal
forinthitel Hitel hiteldöntés K&H lakáshitel
2010.09.17. - hitel

A K&H szenzációs forinthitelek a devizaalapú hitelekhez hasonló kedvező törlesztőrészlet fizetést jelentenek anélkül, hogy árfolyamkockázattal kéne számolni. A K&H ingatlanfedezetű hitelek most 24 órás előzetes hitelbírálattal és mától november 30-ig induló banki költségek nélkül igényelhetők.


A K&H díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit mától november 30-ig. Elengedésre kerül a szerződéskötés teljes díja amennyiben az ügyfél, K&H zéró számlacsomaggal rendelkezik, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50%-a kerül elengedésre. Emellett több további kezdeti banki díj megfizetését - pl. értékbecslési díj, tulajdoni lap lekérdezés díja - is átvállalja a K&H Bank az ügyfelektől a kampány keretében.

Lakásvásárlók figyelem! Itt a várva-várt nagy forinthitel körkép!

24 órás előzetes hitelbírálat

Újdonság, hogy a K&H tanácsadói 24 órán belül tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket az előzetesen megadott információk alapján arról, hogy a felvenni szándékozott hitelösszeget várhatóan rendelkezésre tudja-e bocsátani.

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel


A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de a deviza alapú hitelekhez hasonlóan alacsony törlesztőrészlet. Nincs váratlan tőketartozás növekedés, amennyiben a forint a jövőben jelentősen leértékelődne, így nem kell esetlegesen pótingatlanfedezetet biztosítani, vagy jelentős összeget előtörleszteni. A kamatláb a jegybanki alapkamathoz, mint referenciakamathoz kötött, így a törlesztőrészlet a futamidő alatt akár csökkenhet is, amennyiben a jövőben a jegybanki alapkamat szint tovább csökken. A K&H a hitelt kedvező kamattal nyújtja, mely a futamidő során később sem haladja meg 3,25 (a szabad felhasználású hitelek esetében pedig 4,25) százalékpontnál nagyobb mértékben a jegybanki alapkamatot. A K&H az ügyfél igénye esetén a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hitelek esetén türelmi időt biztosít ezen hitelekhez, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

K&H ingatlanfedezetű hitelek igényelhetőek még életbiztosítással, valamint lakás-előtakarékossági megtakarítással is. A K&H Biztosító számos kedvezményt nyújt a november 30-ig igényelt ingatlanfedezetű hitelek mellé kötött K&H élet-társ kockázati életbiztosítások és K&H fészek otthonbiztosítások díjából.

 

 

Az eredeti cikk itt olvasható. 

 

 

   
Kapcsolódó fogalmak

Kapcsolódó cikkek
Nem szükséges a költségvetés pénzbeli szerepvállalása Állami alap segít a devizahiteleseknek A biztonságra vágyó adósoknak lehet jó a Fidesz ötlete Ki védi meg a devizahitelest? Fanyalog az ellenzék az egykulcsos adó miatt Orbán: Legalább 12 menetre kell készülni Továbbra is titkolják a bankok hitelbírálati szisztémájukat Újraindítanák a devizahitelezést őszre elkészül a devizahiteleseket segítő csomag Meghalt a frankhiteles! Adósságot hagyott hátra, pedig volt biztosítás Százezer családot kellene megmenteni a kilakoltatástól Frankhitel könny(ítés)ek: nesze semmi, fogd meg jól CHF hitel lakástakarékkal Bankok feketelistája: kétes ügyleteket is gond nélkül pénzeltek Mire számítsanak a devizahitelesek? A kormány előtt az adósok mentőöve Így segítene a kormány a devizahiteleseken Már idén megmenekülhetnek a hitelesek Forinthitel körkép Drágák-e a lakossági hitelek Magyarországon? Szász Károly: az adósoknak vissza kell fizetniük a felvett hiteleket Átköltöztethetik a lakáshitelest egy kisebb lakásba Saját javaslatokkal állt elő az MNB a hitelesek megsegítésére A frankhiteleseknek már semmire nincs pénzük Garzonba tuszkolhatják a bukott frankhiteleseket Lesz többféle autóhitel: sorban állnak a kereskedők az engedélyért Mit várhatna a deviza hitelesek 2011-ben Egy kis újdonság Vizsgáztat a PSZÁF Hitel helyett megtakarítás Az OTP válasza a kormány Otthonvédelmi Akciótervére Eddig csak zsebből végtörlesztettek Megéri-e forinthitelre váltani Kinek segíthet az eszközkezelő? Most a Bankszövetség keres megoldás a devizahiteles problémára Ki bérel lakást? Sokat érnek a bedölt hitelek Miből törlesztettek a végtörlesztők? Mit kínál a Bankszövetség? Változtak az Eszközkezelő feltételei Nem a bankok indítják a végrehajtási eljárásokat Húsz család költözhet Ócsára Kitolódik az árfolyamgát Újra lehet pályázni az ócsai lakóparkba Ismét bővül a Nemzeti Eszközkezelő által megvásárolható lakások köre Újabb mentőcsomag készül bedőlt hiteleseknek Kiderült, melyik bank segít bedőlt adósainak Kiderült, melyik bank segít a bedőlt adósnak (helyreigazítás) Minden harmadik jogosult lépett be eddig az árfolyamgátba Számtalan címen kaphatnak költséget a nyakukba a bajba jutottak

Fogalomtár Hiteles lapszemle Hasznos linkek Archív Bejelentkezés
Ha már regisztrált, itt tud bejelentkezni!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha még nem regisztrált a bejelentkezéshez itt regisztrálhat!

Regisztráció
Támogatóink
2010 © MMSZ Egyesület - Minden jog fenntartva!      Impresszum     Adatvédelem     Oldaltérkép     Kapcsolat/Elérhetőségek